REATTACH

ReAttach is een door Dr. Paula Bartholomeus ontwikkeld als trans diagnostische interventie om kinderen en volwassenen te ondersteunen in het verwerken van psychologische stress en het ontwikkelen van stresstolerantie, adaptieve (pro-)actieve coping stijlen en veerkracht.
ReAttach wordt inmiddels wereldwijd door zorgprofessionals ingezet bij kinderen en volwassenen met centraal neurlolgische problematiek, functioneel neurologische stoornissen, oncologische problematiek, psychosomatische klachten, (psycho)geriatrische problematiek, taal- spraakstoornissen en post-traumatische en stress-klachten.

Als ergotherapeut is Lieke ReAttach geschoold en kan ReAttach een aanvulling zijn binnen de algemene ergotherapeutische behandeling.
ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die als persoon wil groeien door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen en te focussen op wat echt belangrijk is in zijn of haar leven.

Vooral bij mensen die vermoeidheidsklachten blijven ervaren (ongeacht de oorzaak), last hebben van piekergedachten, slaapproblemen, (langdurig) stress ervaren, beperkt belastbaar zijn en/of kampen met prikkelverwerkingsproblemen (bijv. na COVID-19), wordt ReAttach als aanvulling binnen de ergotherapeutische behandeling gebruikt.

ReAttach is een opmerkelijke, snelwerkende en in de praktijk bewezen methode met gemiddeld 5 behandelingen (over gemiddeld 3 maanden). Cliënten ervaren na enkele sessies al een ‘opgeruimd hoofd’, minder klachten en minder stress! De executieve functies verbeteren: zij krijgen meer overzicht en kunnen beter organiseren en plannen.

Kijk voor meer informatie op: https://reattachacademy.com/over-reattach/.

Bij drukte wordt er voor de ReAttach behandelingen ook samengewerkt met Audrey Dreessen van ErgoThuis (Valkenburg).